Modellen

Naar aanleiding van uw aanvraag sturen wij passende setcards van onze modellen.

Fashion, Hosts, Hostess, Catwalk, Lingerie, Entertainment, Presentatrice, Presentatoren, Mannelijke modellen, Promotie, Tattoomodellen, Fitness, Voet/Hand modellen, Haute couture, Mannequin, Commerciële modellen, Candylady’s, Volslanke modellen, Kinder modellen en Specials.

Ook als uw wens of idee afwijkt kunt u bij ons terecht. Wij denken altijd met u mee.

Kortom, onze modellen zijn altijd multi inzetbaar.[/vc_column_text][/vc_column]

GOED VOORBEREID

Alle modellen worden altijd goed voorgelicht aan de hand van uw wensen en/of ideeën. Als u dus bijvoorbeeld een evenement organiseert en u wilt graag modellen die uw bezoekers informeren en/of producten presenteren, dan zorgen wij dat alle modellen op de hoogte zijn aan de hand van een script die u aanlevert aan ons.

Op deze manier bespaart u tijd en zijn de modellen meteen inzetbaar.

Ook om de bezoekers/gasten op de juiste wijze te begeleiden en te assisteren naar de juiste ruimte of plaatsen kunt u Synergy Agency inschakelen.

ADVIES OP MAAT

Bekijk hieronder ons bestand met modellen. Zodra u een geschikt model heeft gevonden kunt u contact met ons opnemen en gaan wij aan de slag voor u.

Ook kijken wij graag samen met u, welke modellen het meeste geschikt zijn voor uw bedrijf en uw wensen zodat u zeker bent van een perfecte en professionele aanpak en uitstraling.

Zo bieden wij bijvoorbeeld vaste modellen aan, die in een teamverband werken en op elkaar zijn ingespeeld. Op deze manier nemen onze modellen een deel van uw werk uit handen.

[/vc_row]

AANBOD MODELLEN