Modellen aanmelden

Start je carrière bij Synergy Agency

AANBOD

Wij bieden onze klanten verschillende modellen aan zoals Fashion, Hostess, Hosten, Voet/Hand modellen, Haar modellen, Mannen modellen, Kindermodellen, Catwalk, Haute Couture, Presentatoren en Presentatrices, Beurs modellen, Specials, Candylady’s, Volslanke modellen, Commerciële modellen, Promodames of heren, Lingerie modellen, zwangere modellen, Fitness modellen, kortom de klanten kunnen voor alle soort modellen bij ons terecht.

EISEN

De eisen zijn dat u 4 professionele foto’s kunt aanleveren, zodat deze aan onze klanten kunnen worden gepresenteerd. Daarnaast is het belangrijk dat er recente foto’s worden gebruikt waarop u herkenbaar te zien bent.

U kunt te alle tijden uw profiel door ons laten bijwerken door nieuwe content op te sturen. Op deze manier blijft uw profiel up-to-date en kunnen de klanten uw meest recente werk bekijken. Let er wel op, dat het van belang is dat er nieuwe content wordt opgestuurd indien er sprake is van een verandering aan uw uiterlijk. Denk hierbij aan een andere haar kleur of een andere kapsel.

FOTOGRAFEN

Wij werken met een diverse fotografen, wij zullen u daarom goed adviseren welke fotografen het beste bij u aansluit om eventueel een professionele fotoschoot in te plannen, om onder andere jouw portfolio op te stellen, te updaten of om het uit te breiden.

Door met verschillende fotografen samen te werken krijgt u meer variatie in uw portfolio waardoor u een uitgebreide portfolio krijgt om te presenteren.

AFSPRAKEN

Wij vragen altijd een goede inzet, het nakomen van afspraken en het op tijd aanwezig zijn op de locatie van de aangewezen opdrachten.

Wij zullen trainingsdagen geven om duidelijkheid te scheppen over de manier van werken. Maar waar het om gaat is dat u als model plezier hebt in uw werk. Wij zullen samen met u kijken naar welke disciplines het beste bij u als model passen en waarbij wij ervan overtuigd zijn dat u de aangewezen opdrachten met passie kunt verrichten.

De gegevens van uw inschrijving worden met uiterste zorg en respect behandeld.
Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit kenbaar maken op onze website en verstrekken deze ook niet aan derden.

Contact informatie

Persoonlijke gegevens

Afmetingen

Media Upload

Aanvullende informatie