Fotografen aanmelden

Krijg extra exposure en opdrachten via Synergy Agency

AANBOD

Wij bieden de klanten verschillende mogelijkheden aan, bijvoorbeeld Modelfotografie, Bruidsreportage, Trouwfeest, Babyshower, Kraamfeest, Landschap, Evenement, Beurs, Begrafenis, Familieportret, Kinderfotografie, Catwalk,  Lingeriefotografie, Zakelijk evenement, Congres, Vriendenshoot, Productfotografie, noem maar op!

EISEN

Door een portfolio aan te leveren, zorgen wij ervoor dat uw werk wordt gepresenteerd aan de hand van uw profiel. U kunt te alle tijden uw profiel door ons laten bijwerken door nieuwe content op te sturen. Op deze manier blijft uw profiel up-to-date en kunnen de klanten uw meest recente werk bekijken.

MODELLEN

Indien u interesse onder andere uit gaan naar modelfotografie, dan kunnen wij u eventueel ook benaderen voor een fotoshoot, zodat de modellen hun portfolio kunnen laten maken, te updaten of uit te breiden.

AFSPRAKEN

Wij vragen altijd om een goede inzet, het nakomen van afspraken en het op tijd aanwezig zijn op de locatie van de aangewezen opdrachten.

Maar waar het om gaat is dat u als fotograaf plezier hebt in uw werk. Wij zullen samen met u kijken naar uw interesses zodat u uw werk met passie kunt uitvoeren.

Contact informatie

Aanvullende informatie